Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Μην τους κάνετε την χάρη!


Ο ΠΑΟΚ δίνει αύριο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη. Σημαντικό από κάθε άποψη. Για το αγωνιστικό μέρος θα έχουμε την ευκαιρία να τα γράψουμε και σε άλλες αναρτήσεις και σήμερα και αύριο. Με αφορμή τα όσα έγιναν στην Ριζούπολη θα ήθελα να σταθώ σε μια πολύ σημαντική παράμετρο που θα πρέπει ΟΛΟΙ να την λάβουν υπόψη τους. Ειδικά εκείνοι που θα βρεθούν στην Τρίπολη είτε ως οπαδοί είτε ως διοικούντες.

Από τις πολλές συζητήσεις που έκανα με παιδιά που ήταν αυτόπτες μάρτυρες των επεισοδίων με τα ΜΑΤ (η ΕΛ.ΑΣ τα αρνείται αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει video να τους διαψεύσει) είναι σίγουρο ότι δεν αρέσει σε αρκετούς το ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ακολουθούν την ομάδα τους και μέχρι τώρα δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό επεισόδιο όπου και αν έχουν βρεθεί. Υποδειγματική συμπεριφορά στο Περιστέρι, στην Νέα Σμύρνη, προχθές στην Ριζούπολη τόσο κατά την άφιξη τους όσο και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο. Υπάρχει η αίσθηση σε αρκετούς φίλους της ομάδας που ζουν στην Αθήνα και μας το μετέφεραν, ότι ψάχνουν αρκετοί την αφορμή να πατήσουν σε επεισόδια για να τιμωρήσουν τον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού. Ξέρετε, αρκετές φορές περνά από το μυαλό σου η  σκέψη "εντάξει μην τυχόν είστε υπερβολικοί;" αλλά από την άλλη αν το καλοσκεφτείς, πόσες ευκαιρίες έχουν ακόμη να οδηγήσουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα άκρα για να κερδίσουν την τιμωρία της έδρας του ενόψει Ολυμπιακού;

Την Κυριακή λοιπόν θα επιτραπεί η παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Από παιδιά που ζουν στην περιοχή, έμαθα ότι υπάρχει ένα κλίμα "εκδίκησης" των οπαδών του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν στην Χαλκίδα μετά τον αγώνα μπάσκετ. Αυτό το μεταφέρουμε, το υπερ-τονίζουμε και ελπίζω να το έχουν λάβει το μήνυμα και οι διοικούντες της ομάδας. Δεν ξέρω αν τα ΜΑΤ στην Τρίπολη θα πάρουν τη σκυτάλη και θα είναι το ίδιο ερειστικά. Αυτό που ξέρω είναι πως όσοι βρεθείτε στην Τρίπολη δεν πρέπει να πατήσετε την μπανανόφλουδα. Είναι από τα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας πριν τις μάχες με τον Ολυμπιακό. Και η Τούμπα πρέπει να είναι καμίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου