Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Πέρασε και από την Τρίπολη

Μετά την σπουδαία  νίκη επί του Παναθηναϊκού, η Κ20 του ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα και από την Τρίπολη κερδίζοντας με 2-1 τον Αστέρα. Τα γκολ του Δικεφάλου σημείωσαν οι Σαββίδης, Παπαδόπουλος.


Την αρχή έκανε μόλις στο 5ο λεπτό ο Κυριάκος Σαββίδης με όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ, ανοίγοντας το σκορ για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος μπήκε δυναμικά στο ματς και αμέσως μετά έχασε κι άλλες σπουδαίες ευκαιρίες με Τσολακίδη και Πολύζο. Αντί να αυξήσει το σκορ όμως, δέχτηκε την ισοφάριση κόντρα στη ροή του αγώνα μετά από λάθος στην άμυνα. Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί αλλά να μην καταφέρνει να προηγηθεί και πάλι.
Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη και στο 57′ ο Παπαδόπουλος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση, μετά την κάθετη πάσα του Πολύζου, δίνοντας ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του, που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί κι άλλη από τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε.
Πλέον ο ΠΑΟΚ βρίσεκται στη 2η θέση, έναν βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό που έχει ένα παιχνίδι περισσότερο και 6 βαθμούς πάνω από τον 3ο Παναθηναϊκό που έχει ίδια ματς με την ομάδα μας (20).
Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:
Σοϊλεμέζογλου, Τσελεπίδης, Κιόσε, Πούγγουρας, Τοπαλίδης (78′ Πιαστόπουλος), Πατράλης, Πολύζος, Σαββίδης, Δεληγιαννίδης (85´ Κάκκος), Τσολακίδης (60′ Τουμανίδης) , Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου