Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

"Έχουμε παράπονα από την διαιτησία"

Δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου μετά την κλοπή στο Παλατάκι από τον ΟΣΦΠ. «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, σε μία πολύ καλή ομάδα. Καλή επιτυχία και στην Ευρώπη. Μία ομάδα καταξιωμένη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το παιχνίδι είχε σήμερα δύο όψεις. Μία όπως έπαιξαν οι παίκτες και μία πως σφύριξαν οι διαιτητές. Σαν ΠΑΟΚ έχουμε πολλά παράπονα από την διαιτησία. Στις ίδιες φάσεις σφύριξαν διαφορετικά.

Για το πρόβλημα του Μπόγρη: Τελευταία στιγμή είχαμε πρόβλημα με τον Μπόγρη και θέλαμε να παίξουμε με δύο ψηλούς για να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός έβγαλε την μπάλα μέσα από τη ρακέτα και την πήγε προς τα έξω. Ο ΠΑΟΚ παρότι βρέθηκε πίσω αντέδρασε και έδειξε ότι μπορεί να πάρει το παιχνίδι και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις δυνατότητες της ομάδας. Στο τέλος έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα και να πάρουμε το παιχνίδι και δεν το κάναμε».

Για το φάουλ που δε σφυρίχτηκε στον Κούπερ: Για την τελευταία φάση, δεν είναι μόνο αυτή είναι 2-3 παρόμοιες με λάθος σφυρίγματα. Θέλουμε να παίζεται το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν έχει ασχοληθεί με τους διαιτητές αλλά σήμερα έχουμε πολλά παράπονα.

Για το σχέδιο που είχε στο φινάλε του αγώνα: Θέλαμε να παίξουμε ένα πικ εν ρολ στο κέντρο με τον Κούπερ και οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι για σουτ αν αυτοί δεχτούν παγίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου