Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Χαραλαμπίδης: "Να παίζουμε έτσι σε κάθε παιχνίδι"

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης στάθηκε στην εμφάνιση του ΠΑΟΚ, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά εμφανίστηκε προβληματισμένος για τον τρόπο που ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ σχολίασε και την επίμαχη φάση στο τέλος του αγώνα. Αναλυτικά τα όσα είπε:


"Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης, κάτι που βαραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση του αγώνα. Από την πλευρά μας παίξαμε πάρα πολύ καλά, καθώς βγάλαμε έντονο πάθος και δυναμικότητα και μας προβληματίζει περισσότερο ο τρόπος που χάσαμε, παρά η ήττα. Κρατάμε την εμφάνιση και χαιρόμαστε που μπορούμε να είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Σίγουρα η νίκη θα ήταν σημαντική, κυρίως βαθμολογικά καθώς θα μπορούσαμε να φτάσουμε τον Πανιώνιο. Πλέον κοιτάμε το αύριο και προσπαθούμε να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι έτσι".

Για τη διαιτησία: "Τόσα χρόνια που παίζω μπάσκετ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τους διαιτητές και ούτε θα το κάνω τώρα. Αυτοί είναι που διευθύνουν το παιχνίδι και δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να αλλάξουμε κάτι".

Για την επίμαχη φάση στο τέλος του αγώνα: "Κοιτάξτε, είδαμε παρόμοιες φάσεις στο παιχνίδι που τις έδωσαν οι διαιτητές, πιστεύω ότι και η συγκεκριμένη ήταν ίδια και θα έπρεπε να δοθεί το φάουλ στον Κούπερ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου