Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

"H ευκαιρία είναι εκεί και μας περιμένει..."

Ο Κουμάλο όπως και χθες, έτσι και σήμερα με δηλώσεις του τόνισε πως από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται το αν θα παραμείνει στην ομάδα ενώ σχολιάζοντας τις πιθανότητες η ομάδα να αγωνιστεί στους ομίλους είπε: "Για όλα στην ζωή υπάρχει μία πρώτη φορά. Η ευκαιρία είναι εκεί και μας περιμένει. Θα πρέπει να δούμε ποιος θα αναλάβει την ομάδα, ποιοι παίκτες θα έρθουν και μαζί με τους ανθρώπους που είναι ήδη στην ομάδα πιστεύω θα τα πάνε καλά". 

Για το δικό του μέλλον: "Αυτό που ξέρω για το μέλλον μου σίγουρα είναι ότι χρειάζομαι ένα καλό διάλειμμα. Μετά θα δω τι θα κάνω, ο ατζέντης μου συζητά με διάφορες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον και θα κοιτάξω να πάρω την καλύτερη απόφαση".
Για το αν υπάρχει περίπτωση παραμονής: "Αυτό εξαρτάται από τον σύλλογο, έτσι δεν είναι; Από την άλλη, είναι γνωστό πως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν μέσα στην ομάδα κι από εκεί και πέρα αν το θέλει η ομάδα να μιλήσει με την δική μου πλευρά και την πλευρά της Τότεναμ. Όπως είπα και προηγουμένως εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου