Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

"Δίκαια πρώτος ο ΠΑΟΚ"

O Σταύρος Τσουκαλάς μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την αξιοπρόσεκτη πορεία των Ηπειρωτών στο πρωτάθλημα. Αρχικά τόνισε: «Ήταν κάτι μαγικό και εξαιρετικό αυτό που ήρθε για την ομάδα μας φέτος. Μπορούσαμε να πετύχουμε και παραπάνω αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Η ομάδα άξια βρίσκεται στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, έγινε εξαιρετική δουλειά απ' όλους».
Για το χθεσινό παιχνίδι υπογράμμισε:
«Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλο γκολ. Στο δεύτερο μείναμε και από δυνάμεις έκανε γρήγορα τα γκολ ο ΠΑΟΚ και μας έριξε και ψυχολογικά και δε βρήκαμε τη δύναμη να επιστρέψουμε στο παιχνίδι».
Για τη διαδικασία των πλέι-οφ και αν ήταν συναρπαστική:
«Μέχρι την τελευταία αγωνιστική περιμέναμε να δούμε ποιος θα βγει Τσάμπιονς Λιγκ, οι τέσσερις ομάδες ήταν οι κορυφαίες της χρονιάς και δίκαια ήταν στα πλέι-οφ. Δίκαια βρέθηκε ο ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση αν κοιτάξουμε όλη τη χρονιά. Εμείς θέλαμε να κλείσουμε με νίκη μπροστά στο κοινό μας. Δεν παύουμε να ξέρουμε μέσα μας ότι κάναμε κάτι σπουδαίο».
Για την πορεία του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν:
«Ήμουν πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, από τις ακαδημίες, έπαιξα και στην πρώτη ομάδα, έλειπε επενδυτής για να βάλει λεφτά. Ο ΠΑΟΚ τώρα μπορεί να διεκδικήσει και να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. θέλει διάρκεια και υπομονή απ' όλους στην ομάδα. Από τη νέα χρονιά θα μπορέσει να διεκδικήσει περισσότερα και πιο συγκεκριμένα το πρωτάθλημα. Του χρόνου ο ΠΑΟΚ θα έχει εξέλιξη».
Τέλος, για την απουσία του Ντε Βινσέντι, αλλά και την προσωπική του παρουσία στην ομάδα των Ιωαννίνων τόνισε:
«Θα λείψει ο Τόμας, έκανε εξαιρετική χρονιά, όλοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα και είναι σημαντικοί. Ο Τόμας βέβαια ήταν παίκτης «κλειδί» και βοήθησε πολύ. Εγώ έχω έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη και ξεκινάμε. Η δυναμική της ομάδας μεγαλώνει και από την παρουσία του κόσμου και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να διατηρηθεί εκεί ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου