Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ασε μας ρε Νικολακόπουλε!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού που συχνά πυκνά μέσα από τις στήλες του ασχολείται τελευταία με τον ΠΑΟΚ μας πρόσφερε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ που σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ. Ο κύριος Κώστας λοιπόν ασχολείται μέσα από το Βlog του στο gazetta.gr με την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Διαβάστε τις τελευταίες σειρές:


Παρεμπιπτόντως, ορίστηκαν δύο διαιτητές από αυτούς που, θεωρητικά πάντα, είναι 50άρηδες. Από αυτούς που δεν επηρεάζονται από την έδρα. Ο Κάκος κι ο Μάνταλος.
Μακάρι, λέω εγώ, η δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος να μην κριθεί από ένα λάθος διαιτητικό σφύριγμα. Κι εύχομαι πραγματικά αυτή την τελευταία γραμμή να μην τη θυμηθούμε όταν τελειώσουν τα ματς.
 
Αυτά γράφει. Εγώ έψαξα να βρω κάποιο σχόλιο του για το χέρι του Μανιάτη, για τις διαιτητικές εύνοιες του Ολυμπιακού φέτος αν τις σχολίασε. Αν βρείτε κάτι στείλτε το μου. Μπας και ηρεμήσω και παράλληλα σταματήσω να γελάω.
Υ.Γ. Για τους φίλους του κυρίου Κώστα αλλά και για τον ίδιο: δημόσιο πρόσωπο είναι και σχολιάσαμε κείμενο του. Τίποτε παραπάνω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου