Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Νικά και περιμένει δώρο από Αστέρα

Τον τελευταίο αγώνα της ποδοσφαιρικής περιόδου δίνει σήμερα στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ ελπίζοντας πως θα έχει ευχάριστο φινάλε με τη βοήθεια και του Αστέρα Τρίπολης. Η ουσία είναι πως σήμερα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσει (20:30) τον επίσης ενδιαφερόμενο ΠΑΣ και να ελπίζει πως την ίδια ώρα ο Ατρόμητος παρά τη συμπαράσταση του κόσμου του δεν θα νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης.  Ο ΠΑΟΚ μετά την οδυνηρή αλλά και… χαζή ήττα από τον Ατρόμητο, δεν κρατά την τύχη στα χέρια του αφού δεν αρκεί η νίκη επί της ομάδας της Ηπείρου για να τερματίσει πρώτος.
Η νίκη όμως αποτελεί μονόδρομο έτσι ώστε στην χειρότερη περίπτωση και εφόσον δεν καταφέρει να τερματίσει πρώτος, να πάρει το καλύτερο εισιτήριο για το Europa League της επόμενης περιόδου. Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον ΠΑΣ αλλά και τη δική του ψυχολογία που είναι στο ναδίρ, κάτι που παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο ίδιος ο Γιώργος Γεωργιάδης, που για μια ακόμη φορά στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν προνόησε να αρκεστεί στην ισοπαλία την περασμένη Τετάρτη με αποτέλεσμα πλέον η πρωτιά να μην εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλουν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη που ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα στο Περιστέρι θα αποδειχθεί πολύτιμη.
Με Χακόμπο και 4-4-2
Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε χθες οδικώς νωρίς το απόγευμα για τα Γιάννενα. Από το απόγευμα της Παρασκευής ο Γεωργιάδης είχε ανακοινώσει την αποστολή ενώ φαίνεται πως έχει καταλήξει ήδη στο σχήμα που θα παρατάξει. Σημείο αναφοράς η επιστροφή του Χακόμπο μετά από μήνες στην ενδεκάδα αλλά και η προώθηση του Κατσουράνη στα χαφ από τη στιγμή που απουσιάζει ο Λάζαρ.  Στο ένα άκρο της άμυνας θα είναι ο Λίνο που χθες γιόρτασε τα 36α γενέθλιά του ενώ στο άλλο επιστρέφει ο Κωνσταντινίδης που προτιμήθηκε από τον Αποστολόπουλο (έμεινε εκτός αποστολής) ενώ τιμωρημένος είναι και ο Έτο. Στο κέντρο ο Σίλντεφελντ που είχε τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές για την αποβολή στην Τρίπολη θα έχει δίπλα του τον Κουμάλο στο τελευταίο παιχνίδι του με τα ασπρόμαυρα. Μπροστά ο Κατσουράνης θα έχει τον Κάτσε δίπλα του που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Στα άκρα θα είναι ο Ολίσε με τον Καμαρά (κερδίζει τη μάχη από τον Ρομπέρ) και στην κορυφή ο Σαλπιγγίδης με τον Αθανασιάδη. Αυτή την ενδεκάδα θα παρατάξει ο Γεωργιάδης ελπίζοντας η ομάδα του να φτάσει στην νίκη που σε συνδυασμό με γκέλα του Ατρόμητου θα της χαρίσει την έξοδο στο Cl.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου