Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια»



Τα εύσημα στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του, έδωσε ο Σάκης Τσιώλης:« Ένα παιχνίδι στο οποίο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς, κέρδισε δίκαια. Εμείς ήμασταν στην έδρα μας, ίσως βγάλαμε την πιο άσχημη εικόνα επιθετικά. Δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Αυτό οφείλεται στο καλό πρέσινγκ που έκανε ψηλά ο ΠΑΟΚ . Δεν μπορούσαμε να  το διαχειριστούμε, να  κρατήσουμε την μπάλα ψηλά και να χάνουμε εύκολα την μπάλα κι ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται πιο κοντά στην περιοχή μας.
Ενδεχομένως αν μπορούσαμε σε 2-3 περιπτώσεις που βρήκαμε χώρους, αν είχαμε καλύτερη την τελική μας πάσα, να δημιουργήσουμε ένα πρόβλημα στον ΠΑΟΚ και να κρατήσουμε πιο πίσω, δυστυχώς δεν βγήκαν οι φάσεις που θέλαμε 2-3 υπό καλές προϋποθέσεις στο πρώτο ημίχρονο και με το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ έγιναν πιο δύσκολα τα πράγματα. Θα κοιτάξουμε να αφήσουμε πίσω το ματς και θα δούμε στα Play off. Σίγουρα χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία.. Είχα πει ότι όποια ομάδα κερδίσει αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα για τα play-off για την πρωτιά, αλλά έχουμε τρία παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε για να είμαστε σε καλύτερη βαθμολογική θέση.»
Για την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Είμαστε υποχρεωμένοι να διαχειριστούμε τέτοια προβλήματα. Τώρα ότι οι ποδοσφαιριστές βιάζονται να τελειώσει η σεζόν είναι λογικό αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε επαγγελματίες, ότι στόχος μας ήταν τα play-off και τώρα δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Ίσα-ίσα θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όσο πιο δυνατόν γίνεται. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε κλείσει 12 μήνες, αλλά θα κοιτάξουμε να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου