Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Μακεδονία Παλλάς και παγκόσμιο σκάκι

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στο «Μακεδονία Παλλάς» με αφορμή το πρώτο παγκόσμιο τουρνουά σκάκι στη συνέντευξη Τύπου δίνουν το «παρών» ο Γκέρμαν Τσιστιάκοφ, Θοδωρής Ζαγοράκης, η Μαρία Γκοντσαρόβα και ο Άλκης Μαυροφρύδης, όπως φυσικά και άνθρωποι από το χώρο του σκακιού.
Ο μεγαλομέτοχος, στη συνέντευξη Τύπου, τοποθετήθηκε αποκλειστικά για τη διοργάνωση. «Είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη τρεις παγκόσμιοι πρωταθλητές στο σκάκι. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να γίνεται αυτή η εκδήλωση κάθε χρόνο και να έρχονται τέτοια ονόματα».

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας σκάκι Ιρσάν Κιλσάνοφ, αφού αρχικά ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη για τη φιλοξενία στο ξενοδοχείο, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ενασχόληση του Σαββίδη με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά, "Ξέρουμε ότι ο Σαββίδης έχει και ενασχόληση με τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε ότι δεν φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα τελευταία, αλλά ελπίζουμε αυτό να γίνει στη συνέχεια. Πιστεύαμε ότι φέτος θα έπαιρνε το Πρωτάθλημα Ελλάδας, αλλά αυτό δεν έγινε και μας στεναχώρησε Ελπίζω από του χρόνου να αρχίσει τις κατακτήσεις. Να ξέρει ο κ. Σαββίδης ότι 12 από τους καλύτερους σκακιστές του κόσμου που βρίσκονται εδώ, υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ. Ίσως ο "Δικέφαλος" χρειάζεται καλύτερη στρατηγική. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, να του μεταφέρω ότι εδώ βρίσκονται 12 από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου