Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

"Στο χέρι της κυβέρνησης"

Στο περιθώριο των δηλώσεών του σχετικά με το παγκόσμιο Τουρνουά Σκάκι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε τη μεγαλύτερη είδηση σχετικά με την ΠΑΕ.Συγκεκριμένα, τόνισε : Εδώ και 2 περίπου μήνες είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε το πρωτογενές κεφάλαιο. Δεν θέλω να χρωστάμε πουθενά. Έχω ενημερώσει τον πρωθυπουργό σχετικά με τη θέλησή μας να πληρώσουμε όλο το πρωτογενές κεφάλαιο, που προσδιορίζεται στα 11 εκατομμύριαευρώ. Υπάρχει όμως το ζήτημα της έγκρισης της Τρόικα. Έχουμε όμως ήδη μεταφέρει σε λογαριασμό αυτό το ποσό, κι εφόσον η πρόταση μας γίνει δεκτή, δεν θα χρειαστούν περισσότερες από 4-5 μέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής. Επομένως, είναι στο χέρι της κυβέρνησης".
Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στάθηκε και στο θέμα του προπονητή, συσχετίζοντας το με ένα μεγαλύτερο προβληματισμό που έχει με την ομάδα :

"Αυτό που λείπει από τον ΠΑΟΚ, είναι η στρατηγική. Όπως και το σκάκι, που χρειάζεσαι στρατηγική για να κερδίσεις, έτσι και στον ΠΑΟΚ πρέπει να βρούμε τη στρατηγική μας. Και ο νέος προπονητής, θα πρέπει να έχει στοιχεία από το συγκεκριμένο τομέα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου