Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Διαγωνισμός ζωγραφικής "ΠΑΟΚ και Θεσσαλονίκη"

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός ζωγραφικής για τους μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ με θέμα “Πως φαντάζεστε τον ΠΑΟΚ και την πόλη της Θεσσαλονίκης”. Οι μαθητές του δημοτικού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μας έδειξαν, μέσα από τις ζωγραφιές τους, την αγάπη τους για τον ΠΑΟΚ.

Οι έντεκα καλύτεροι μικροί ζωγράφοι είχαν τη χαρά να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κατά την είσοδό στον αγωνιστικό χώρο για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, ενώ τα έργα των μικρών αναρτήθηκαν στην είσοδο των θυρών 1-2-3, όπου οι φίλαθλοι της ομάδας θαύμασαν τις δημιουργίες τους.
Στη μίνι – έκθεση αναρτήθηκαν δώδεκα έργα των μικρών φίλων του ΠΑΟΚ, καθώς εκτός από τα 11 παιδιά που είχαν την ευκαιρία και τη δυνατότητα να βρεθούν την περασμένη Τετάρτη στο γήπεδο της Τούμπας, επιλέχθηκε και η ζωγραφιά του μικρού Δημήτρη Ζοπουνίδη από το 8ο Δημοτικό Σχολείο των Χανίων Κρήτης, που είναι φανατικός φίλος του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούσε, λόγω απόστασης, να είναι κι αυτός στο γήπεδο της Τούμπας. Κι όπως σημειώνει στο έργο του «εύχομαι να πάω στην Τούμπα…».
Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ευχαριστεί θερμά όλους τους μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις ζωγραφιές παιδιών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου