Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

"Πετυχημένη η χρονιά"

H απολογιστική συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και ο Μπάνε Πρέλειβιτς χαρακτήρισε πετυχημένη τη χρονιά σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι σαν διοίκηση με την αγωνιστική πορεία της ομάδας, γνωρίζοντας τις συνθήκες και τους περιορισμούς που είχαμε".

Για τη συνεργασία με τον Κοντομηνά και τις οφειλές σε παίκτες: "Για τον Κοντομηνά δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο, γιατί δεν έχει γίνει κάποια επαφή ακόμη για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Για τις πληρωμές, είναι καθαρά θέμα αδυναμίας, υπάρχει διάθεση από μέρους μας να το κλείσουμε. Κάποιοι παίκτες έχουν εξοφληθεί όλο το συμβόλαιό τους".
Για ενδεχόμενη μεγαλύτερη στήριξη από το Σαββίδη: "Δεν έχουν γίνει ακόμη επαφές. Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ έχει ένα ακόμη παιχνίδι. Αφού τελειώσει θα δούμε τις προθέσεις του".
Για τη νέα σεζόν: "Η φιλοσοφία μας θα είναι ίδια, δεν θα αλλάξει κάτι αν και αυτά είναι αγωνιστικού σκέλους πράγματα".
Για τα εισιτήρια: "Απ' ότι ξέρω τερματίσαμε τέταρτοι. Στην Ευρώπη το 35% του προϋπολογισμού των ομάδων είναι από τα εισιτήρια, εμάς δεν έφθασε ούτε στο 8%".
Για τον ΕΣΑΚΕ και τη διαιτησία: "Πράγματι από τον ΕΣΚΑΕ είχαμε παράπονα και τα εκφράσαμε. Όταν βγάζεις ανακοίνωση είναι σαν να απομακρύνεις τις ευθύνες από σένα, άρα θεωρούμε ότι δεν είχε νόημα να κάνουμε κάτι τέτοια για τη διαιτησία".
Για τα χρωστούμενα του Μακ Γκραθ στην ΚΑΕ: "Έχουμε εμπιστοσύνη στο παιδί και τον μάνατζέρ του. Έχουμε πάρει τα μισά χρήματα ως τώρα. Τον μάνατζέρ του δεν μπορούμε να αποκλείσουμε για μελλοντική συνεργασία, όπως και κανέναν."
Για το θέμα της εξυγίανσης: "Εμάς δεν μας νοιάζει τι θέλει ο καθένας. Λειτουργούμε με βάση την επιβίωση της ΚΑΕ,. είμαστε σε μία πορεία επιβίωσης. Και για να είμαστε ακόμη στο άρθρο 99 σημαίνει ότι πληρώνουμε".
Για τη συμμετοχή στην Ευρώπη: "Δεν έχουμε δικαίωμα ούτως ή άλλως γιατί να το συζητάμε αυτό;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου