Σάββατο 25 Μαΐου 2013

"Είμαι με την Μπάγερν..."

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε στην ΟΠΑΠ TV για τον «γερμανικό» τελικό του Champions League, τον αγαπημένο του, Ρόμπερτ, Λεβαντόφσκι, αλλά και την Μπουντεσλίγκα.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθανασιάδη στην ΟΠΑΠ TV για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ:
Για το γεγονός ότι είναι στον τελικό δύο γερμανικές ομάδες: "Είναι δύο καλές ομάδες. Ομάδες από τη Γερμανία. Αυτό σημαίνει ότι δουλεύουν πολύ σε αυτήν την χώρα πάνω στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο."
Για τις διαφορές των δύο ομάδων: "Η Ντόρτμουντ έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές με δίψα. Η Μπάγερν έχει πιο έμπειρους παίκτες. Πιστεύω ότι θα δει τον αγώνα όλος ο κόσμος."
Για τα «κλειδιά» της κατάκτησης του τίτλου: "Η δύναμη και το πάθος θα παίξουν ρόλο. Το σημαντικό είναι να παρακολουθήσουμε έναν ωραίο αγώνα και να κερδίσει ο καλύτερος."
Ποιον παίκτη θα διάλεγε από την Ντόρτμουντ και ποιον από την Μπάγερν Μονάχου: "Από την Ντόρτμουντ θα διάλεγα τον Λεβαντόφσκι. Από την Μπάγερν ξεχωρίζει ο Ρόμπεν. Παρακολουθώ, όμως, αρκετά τον Λεβαντόφσκι και τις κινήσεις του και πιστεύω ότι θα είναι ο παίκτης κλειδί του τελικού."
Η γνώμη του για την Μπουντεσλίγκα: "Είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα. Το ότι δύο ομάδες από αυτό το πρωτάθλημα είναι στον τελικό, σημαίνει πολλά".
Ποια ομάδα υποστηρίζει σε αυτό τον τελικό: "Είμαι με την Μπάγερν Μονάχου..."
Δείτε το βίντεο της συνέντευξης Αθανασιάδη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου