Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος για «Καλύτερος Σλοβάκος της χρονιάς» ο Στοχ!

Ακόμα μία ατομική διάκριση θέλει να προσθέσει στο παλμαρέ του ο Μίροσλαβ Στοχ, με τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να διεκδικεί το βραβείο για τον «καλύτερο Σλοβάκο ποδοσφαιριστή της χρονιάς» για το ημερολογιακό έτος 2013.
Εκτός από τον διεθνή του «Δικέφαλου του Βορρά», στη λίστα με τους δέκα υποψηφίους βρίσκεται ένας ακόμα γνώριμος τον ελληνικών γηπέδων και αυτός δεν είναι άλλος από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της Πεσκάρα, Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος αποχώρησε για το Κατάρ και τη Λεκβίγια τον Ιανουάριο.
Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «cas.sk», επικρατέστερος για την κατάκτηση του βραβείου είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Μάρτιν Σκρτελ της Λίβερπουλ (κατέκτησε το βραβείο το 2012), ενώ ισχυρό αουτσάιντερ θεωρείται και ο Μάρεκ Χάμσικ της Νάπολι.
Αναλυτικά η λίστα των υποψηφίων: Μάριαν Τσισόφσκι (Βικτόρια Πλζεν), Γιαν Ντούριτς (Λοκομοτίβ Μόσχας), Μάρεκ Χάμτσικ (Νάπολι), Τόμας Χουμποκάν (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης), Μάθιου Κόζατσικ (Βικτόρια Πλζεν), Γιουράι Κούτσκα (Τζένοα), Πίτερ Πέκαρικ (Χέρτα Βερολίνου), Μίροσλαβ Στοχ (ΠΑΟΚ/Φενέρμπαχτσε), Μάρτιν Σκρτελ (Λίβερπουλ), Βλαντιμίρ Βάις (Ολυμπιακός/Πεσκάρα).

πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου