Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Προκόπης Κουλούρης: «Πηγαινοέφερνα τον Ευθύμη δύο χρόνια στις προπονήσεις»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στη σέντρα» μίλησε ο πατέρας του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ Ευθύμη Κουλούρη, Προκόπης. Ο Προκόπης Κουλούρης μίλησε για την αγωνία του για το ντεμπούτο του γιου του, την συμβουλή που του έδωσε όπως και πότε ο Ευθύμης ήρθε στον ΠΑΟΚ.
Για το αν είχε αγωνία για το ντεμπούτο του γιου του: «Καθε πατέρας έχει αγωνία για το γιο του. Ήπια πέντε ουίσκι. Ο Ευθύμης πίστευε οτι ο Στέφενς θα τον βάλει. Είδα τον αγώνα σε ένα μαγαζί στη Σκύδρα. Μετά το ματς, κέρασα τους πάντες».
Τι συμβουλή του έδωσε; «Του είπα να μην έχει άγχος και να κάνει αυτό που ξέρει κάλα. Άλλωστε το έχει δείξει και στην Κ20 του ΠΑΟΚ».
Πότε έφερε τον Ευθύμη στον ΠΑΟΚ; «Τον έφερα το 2009 στον ΠΑΟΚ. Τότε ήταν που οργανώθηκαν οι ακαδημίες με τον Ζαγορακη. Είχε έρθει για σκάουτινγκ, ο Ελευθεριάδης στη Σκύδρα. Αρχικά, σαν γονείς, είχαμε ενδοιασμούς λόγω του σχολείου. Τα πρώτα δύο χρόνια τον πηγαινοέφερνα στις προπονήσεις. Κάθε μέρα έκανα το δρομολόγιο Σκύδρα - Θεσσαλονίκη. Ο Ευθύμης κοιμόταν στο αμάξι από την κούραση. Πολλές φορές παίρναμε μαζί και τα βιβλία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου