Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Κοέλιο: «Απόλυτο φαβορί η Μπενφίκα»

Στο Αθλητικό Metrepolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν της νεοφώτιστης στην Primera Division Αρούκα, Νούνο Κοέλιο. Ο Πορτογάλος μέσος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Πέμπτης μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπενφίκα και έχρησε απόλυτο φαβορί τους Ίβηρες:

«Είναι σε πολύ καλή κατάσταση φέτος η Μπενφίκα. Είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά τώρα είναι σε καταπληκτική κατάσταση. Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ».

Για το πόσο σημαντικές είναι για τους «Αετούς» οι απουσίες των Καρντόσο και Γκαιτάν «Είναι δύο αρκετά σημαντικές απουσίες για την Μπενφίκα. Μεγαλύτερη απουσία είναι αυτή του Γκαιτάν, καθώς ο Καρντόσο δεν αγωνίζεται τόσο πολύ φέτος».

Για τα αν ο ΠΑΟΚ έχει κάποιες πιθανότητες πρόκρισης: «Στο ποδόσφαιρό δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος για κάτι. Δεν γνωρίζω πολύ καλά τον ΠΑΟΚ, όμως γνωρίζω πολύ καλά την Μπενφίκα και ξέρω ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Όμως, στο ποδόσφαιρό δεν μπορείς να είσαι απόλυτος. Η Τούμπα είναι το ατού του ΠΑΟΚ. Θυμάμαι την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Θα είναι δύσκολο για τους παίκτες της Μπενφίκα να αγωνιστούν στην Θεσσαλονίκη, όμως και ο επαναληπτικός της Λισσαβόνας θα είναι δύσκολος για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, γιατί και οι οπαδοί της Μπενφίκα είναι πολύ θερμοί υποστηρικτές της ομάδας τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου