Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χανίων: Η ντροπή και η ξεφτίλα ξεχειλίζει

 Κάποιες πριμαντόνες που προφανώς κατέβηκαν για χειμερινές διακοπές στα Χανιά δε σεβάστηκαν τη φανέλα ούτε και τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. και πρόσθεσαν ακόμα μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου χάνοντας από μια ομάδα η οποία μέχρι 3 χρόνια πριν αγωνίζονταν σε πολύ χαμηλότερες κατηγορίες.
Ελπίζουμε οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία να μην εκλαμβάνουν ως αδυναμία την ευγένεια και την φιλοξενία μας γιατί πραγματικά τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά απέναντι σε μια ομάδα η οποία βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας και πίσω στο σκορ με 0-1 στο 10ο λεπτό δε μπορεί και δεν θα περάσει απαρατήρητη ξανά από μέρους μας. Ο προπονητής της ομάδας μας καλό θα είναι να μελετάει το παιχνίδι των αντιπάλων μας όπως κάνουν οι αντίπαλοι προπονητές με τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και οι πριμαντόνες μας να σεβαστούν αν μη τι άλλο τα χρήματα που εισπράττουν και να βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά καθώς έχουν κάνει 2 ήττες από ομάδες με υποπολλαπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας τον τελευταίο καιρό (Πανιώνιος – Πλατανιάς).

1 σχόλιο:

  1. τα μπατζετ δεν παιζουν μπαλα τον μακαρι να εμπεδωσουν οι ποδοσφαιριστες αυτα που θελειο στεφενς ....μαυρη σελιδα ? χαλαρωστε ρε ποδοσφαιρο ειναι και η ηττα ειναι ενα πιθανο αποτελεσμα ακου μαυρη σελιδα τοτε οι αποκλεισμοι απο αγροτικο αστερα καστορια αγιο νικολαο τι ηταν ? αυτες ηταν μαυρες σελιδες οχι ενα ματς πρωταθληματος και με τον πανιωνιο το ματς δεν ηταν να χασουμε ηταν μαγικη εικονα το αποτελεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή