Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Παίζει τα ρέστα του με Ολυμπιακό ο Δικέφαλος

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο στο  «PAOK Sports Arena» (17.00, Novasports-4, Διαιτητές: Μπαντιανίδης, Τζεπκινλής) τον Ολυμπιακό στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει και όλες τις ελπίδες για την 4αδα. Θεωρητικά ελπίζει στο θαύμα και θέλει να διατηρήσει «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες έχει. Επί πλέον, πιθανή νίκη επί του Ολυμπιακού θα τονώσει το ηθικό του Δικεφάλου που προέρχεται ήδη από τρεις σερί  ήττες και θέλει να ταξιδέψει με άλλον αέρα στο Βραχάτι για τον προημιτελικό αγώνα του κυπέλλου.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής  με τον Γιώργο Γιάτση να μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Ρίλει Μακίμπιν που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και θα τεθεί στη διάθεση του.

Γιάτσης: «Θέλουμε τη νίκη για να ανέβουμε στη βαθμολογία»
Για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του Δικεφάλου Γιώργος Γιάτσης τόνισε:  «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έδειξε τις δυνατότητες της στον αγώνα με τη Νίζνι Νόβγκοροντ. Παρόλα αυτά εμείς θέλουμε τη νίκη για να ανέβουμε στη βαθμολογία».

Από την πλευρά του ο νέος κεντρικός του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνος Γεροβασιλείου τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και έπαιξε πολύ καλά στον  πρόσφατο αγώνα με τη Νίζνι . Το αυριανό παιχνίδι το θέλουμε και οι δύο. Εάν τυχόν δείξουμε το καλό μας πρόσωπο μπορούμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο».   

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εντυπωσιακή εμφάνιση επί της ρωσικής Κουμπέρνια Νίζνι Νόβγκοροντ που όμως δεν ήταν αρκετή για να τον στείλει στην επόμενη φάση του CEV Cup καθώς αποκλείστηκε στο χρυσό σετ.

Στην αντίπερα όχθη ο  προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ο αγώνα θέλει μεγάλη προσοχή. Υπάρχει κούραση στους παίκτες μου. Θέλουμε να διαχειριστούμε σωστά την πίεση των αγώνων που ακολουθούν. Δεν έχουμε περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και δείξουμε υπομονή θα νικήσουμε. Από εμάς εξαρτάται το πόσο εύκολα ή δύσκολα θα μας πάει ο αγώνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου