Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Δύο απευθείας και ένας στα μπαράζ!

Μοντέλο» 2+1 θα ισχύσει τελικά όσον αφορά τις ομάδες που θα υποβιβαστούν από την Superleague και θα προβιβαστούν από την Football League. Λίγη ώρα πριν συνεδριάσει (ήταν προγραμματισμένο για τις 15:00) το Διαιτητικό δικαστήριο για να δώσει λύση στο θέμα η Football League αποδέχθηκε την πρόταση της Superleague.


Έτσι απευθείας από την μεγάλη κατηγορία θα πέσουν οι δύο τελευταίες ομάδες, από την Football League θα προβιβαστούν οι δύο πρώτες, ενώ αγώνα μπαράζ θα δώσει η 16η ομάδα της Superleague με τον τρίτο των πλέι οφ της δεύτερης κατηγορίας. Ο αγώνας μπαράζ θα είναι μονός και θα γίνει σε ουδέτες γήπεδο.
Να σημειωθεί ότι η πρόταση έγινε δεκτή με ψήφους 13 υπέρ, 6 κατά και έναν λευκό. Συγκεκριμένα, κατά της πρότασης τάχθηκαν Ηρακλής, Καβάλα, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Αιγινιακός και Αστέρας Μαγούλας, ενώ λευκό ψήφισε ο Ολυμπιακός Βόλου.
Μάλιστα όπως αποφασίστηκε θα υπάρξει και ένα σημαντικό οικονομικό αντάλλαγμα σε περίπτωση που ο χαμένος του μπαράζ προέρχεται από τη Football League. Το ποσό αυτό θα είναι αυτό που θα έπαιρνε η ομάδα που θα υποβιβαζόταν απο την Superleague.
Να προσθέσουμε ότι αυτός ο συμβιβασμός θα πρέπει να επικυρωθεί απο το διαιτητιτικό δικαστήριο το οποίο θα συνεδριάσει στις 16:00, ωστόσο θεωρείται ότι πλέον το θέμα είναι τυπικό από την στιγμή που Superleague και Football League τα βρήκαν.
πηγή: sentragoal.gr

1 σχόλιο:

  1. Vamos vamos!
    Καλά ρε κι ελπίζουν οι ξεφτίλες ότι θα γλιτώσουν;
    Να προετοιμαστούμε και γι' ανάλογες περιγραφές του Nova;

    ΑπάντησηΔιαγραφή