Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ιδού η Ρόδος...

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον ΠΑΟΚ στους "4" του κυπέλλου καθώς πριν από λίγη ώρα ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και με το εκτός έδρας γκολ πέρασε στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ταυλαρίδη στο 42'΄και οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν με πέναλτυ του Ντομίνγκες στο 57' Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ πλέον έχει μια τεράστια πρόκληση μπροστά του. Μέσα από δυο αγώνες να αποδείξει ότι η διαφορά του πρωταθλήματος είναι πλασματική. Ο Στέφενς και οι ποδοσφαιριστές του χρωστούν μια μεγάλη πρόκληση στον κόσμο και πλέον τους δίνεται η ευκαιρία να "ρεφάρουν"

3 σχόλια:

  1. Έτσι να ονειρευόμαστε εμείς μεγάλα παιχνίδια και να χάνουμε το νόημα. Η ομάδα Γιώργο δεν έχει παίξει σοβαρή μπάλα ολόκληρη την χρονιά κι εσύ ονειρεύεσαι ένα μεγάλο ματς. Η άμυνα μας είναι για γέλια, Κατσουράνης - Τζαβέλας κάνουν τον Τσιρίλο να φαντάζει παικταράς, ενώ ο γεματούλης συμπατριώτης του προπονητή στο κέντρο κάνει τον Βιτόλο να μοιάζει με μαραθωνοδρόμο και σπρίντερ μαζί. Κατά τ'άλλα εμείς περιμένουμε έναν ημιτελικό για να αποδείξουμε πως είμαστε μάγκες. Στο -20 μας έχουν και η απόδοση μας όλη την χρονιά είναι ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ σου γράφω πως μετά από μία τόσο μέτρια χρονιά δεν γίνεται να θεωρώ πως δύο ματς με τον γαύρο θα αλλάξουν άρδην την άποψη μου για αυτή την ομάδα και για αυτόν τον προπονητή κι εσύ μου απαντάς ας μην κατέβουμε τότε. Είναι σοβαρή απάντηση αυτή; Μετά κατηγορούμε τα σκουλίκια που ζούνε μόνο για τα μεταξύ μας ματς κι ας την τρώνε παντού. Τα ίδια βλέπω κάνεις κι εσύ. Νταλκάς μας τώρα έγινε το διπλό ματς με τον γαύρο. Κοίταξε λίγο γενικότερα την πορεία μέχρι σήμερα και προβληματίσου.
    Μια ζωή οι δημοσιογράφοι ανακαλύπτουν νέους στόχους για να ξεχνάμε αυτά που βγάζουν μάτι. Τα ίδια κάνατε και πέρσι με τον Δώνη, έπρεπε να έρθει η Τρίπολη να σε αποκλείσει στο χαλαρό για να τον διώξεις. Και μετά βγήκατε όλοι και μιλούσατε για αποτυχημένο προπονητή κτλ. Αλλά έτσι είναι, πρέπει να έρθει το κακό για να διώξουμε τον ανίκανο.
    Άρα υπομονή και φέτος, θα περιμένουμε τον γαύρο για να βγείτε μετά και να μιλάτε για κακοδιαχείριση του Στέφενς. Ααα και μην ξεχνάς πως έχει φροντίσει η διοίκηση μας, ακόμα και καλύτερα να παίξω από τον γαύρο, να με σφάξει η διαιτησία για πλάκα. Ολόκληρη χρονιά μια ανακοίνωση για τις διαιτησίες του γαύρου δεν έβγαλε ενώ εμάς μας παίζουν σαν μικρή ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή