Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Μαρκόπουλος και Τσαϊρέλης για το αυριανό ντέρμπυ

Το μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής, βάσει βαθμολογικής θέσης με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Πυλαία την Κυριακή (16/2, 19:00) τον Ολυμπιακό. Τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 3. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.Ο τεχνικός των γηπεδούχων Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρει για το παιχνίδι πως:
«Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και αυτή την στιγμή είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Φαίνεται ότι αυτή την περίοδο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αυτό άλλωστε δείχνουν οι εμφανίσεις και τα τελευταία του αποτελέσματα. Πρόκειται για μία ομάδα δυνατή σε όλες τις γραμμές, με μεγάλο της όπλο την σκληρή άμυνα και τους αιφνιδιασμούς. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σαν ομάδα, για να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι πολύ άσχημο το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει χωρίς κόσμο, γιατί θα ήταν πολύ καλό να δουν αυτό το παιχνίδι οι φίλαθλοί μας, όπως έγινε και πέρσι, όπου είδαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, το οποίο μάλιστα είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε. Αυτή την φορά βεβαίως θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, με μία κυρίαρχη διαφορά την απουσία του κόσμου».

Ενώ εκ μέρους των παικτών ο Μιχάλης Τσαϊρέλης τοίζει: «Ξέρουμε καλά τον αντίπαλό μας. Παίζουμε με μία ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, πολύ γεμάτη. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση, όπως πιστεύω ότι είμαστε και εμείς. Αυτό που δεν είναι σίγουρα καλό, είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Δεν μας αρέσει αυτό που έγινε και φυσικά είναι άσχημο και μεγάλο πρόβλημα το ότι θα παίξουμε σε άδειο γήπεδο. Εμείς θέλαμε να αντιμετωπίσουμε έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο με κανονικές συνθήκες, με κόσμο, ένα μεγάλο ντέρμπι και όχι συνθήκες φιλικού αγώνα. Εμείς θα προσπαθήσουμε ακόμη κι έτσι να κάνουμε την δουλειά μας. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν περιθώρια να χαλαρώσεις ούτε ένα λεπτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να εκτελέσουμε σωστά αυτά που έχουμε κάνει στην προπόνηση. Θα μπορούσε να είναι οδηγός μας το περσινό παιχνίδι, κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, άρα κανείς δεν μπορεί να είναι ανίκητος στο γήπεδό μας, όσο καλή ομάδα κι αν είναι. Είναι πολύ διαφορετικό βεβαίως που τώρα θα παίξουμε χωρίς κόσμο, αλλά εμείς θα μπούμε στο γήπεδο με ψυχολογία νικητή και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου