Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Βεργέτης: «Να σκοράρουμε πρώτοι με ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης, είπε σε δηλώσεις του ότι όποια ομάδα καταφέρει να σκοράρει πρώτη, τότε θα έχει κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση των τριών βαθμών της νίκης.

«Κάθε παιχνίδι που τελειώνει και είσαι ηττημένος σε στεναχωρεί, αλλά πάνω απ' όλα σε προβληματίζει προκειμένου να δεις τα λάθη σου και να βελτιωθείς. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και ενόψει ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα που θα έρθει να διεκδικήσει τη νίκη και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.
Οι καταστάσεις που βίωσε ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επηρεάζουν αλλά μόλις αρχίσει το παιχνίδι όλα αυτά παύουν να υπάρχουν στο μυαλό των παικτών. Υπάρχει συγκέντρωση στη δουλειά που έχουν στο γήπεδο.
Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα ψάξει τη νίκη, με ανοιχτό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο δημιουργίας. Έχουν καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Παίκτες που κινούνται πού και μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες ενός παιχνιδιού.
Όποια ομάδα βάλει πρώτη γκολ, θα έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι. Να οργανωθεί καλύτερα αμυντικά και να ψάξει μετά το δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις.
Είσαι υποχρεωμένος να υπολογίζεις περισσότερο τους επιθετικούς. Ο Αθανασιάδης, ο Σαλπιγγίδης, ο Λούκας μου αρέσει πολύ, είναι πολύ καλοί παίκτες και μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες με μία κίνηση.
Είναι καλό πως θα έχουμε μαζί μας τον Μπαράλες. Οποιαδήποτε απουσία είναι αισθητή σε κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου