Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Μαλελής: «Προέχει η εξυγίανση»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μάνος Μαλελής, μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και αναφέρθηκε στο μεγάλο στόχο του μπασκετικού ΠΑΟΚ, που δεν είναι άλλος από την οικονομική εξυγίανση, προκειμένου να γίνει ελκυστικός προς επενδυτές, ώστε να επανέλθει στους τίτλους.


Για τη σημερινή απουσία του από το Δ.Σ. της ΚΑΕ:

«Δεν έχω αποποιηθεί του διοικητικού συμβουλίου. Η μη παρουσία μου σήμερα, δεν σημαίνει ότι έχω αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο. Πάντα προσπαθούσα, προσπαθώ και θα προσπαθώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, γιατί τον αγαπώ και θέλω να συμβάλω κι εγώ στη σταθερότητα της ομάδας. Η ομάδα βρίσκεται σταθερά στη τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό αποτελεί μια ένδειξη της προσπάθεια όλων μας».

Για τον πρωταρχικό στόχο του Δικέφαλου:

«Βασικός και μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ είναι η οικονομική του εξυγίανση. Ακόμα προτεραιότητα μας είναι η ομάδα να βρίσκεται κάθε χρόνο στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλο όνομα και του αρμόζει να βρίσκεται μόνο ψηλά. Από το καλοκαίρι, θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον ΠΑΟΚ».

Για την πιθανότητα εμπλοκής επενδυτή:

«Πρέπει πρώτα από όλα ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει την οικονομική του εξυγίανση, για να γίνει ελκυστικός. Το καλοκαίρι θα μπορέσουν να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν συνηθίσει την ομάδα να βρίσκεται ψηλά και να παίρνει τίτλους. Όμως, στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια γίνεται σοβαρή δουλειά και καταβάλουμε όλοι υπεράνθρωπες προσπαθείς. Θα πρέπει να το αναγνωρίσουν αυτό και να στηρίξουν κι εκείνοι από την πλευρά τους την αλλαγή σελίδας που προσπαθούμε να κάνουμε. Ακόμα, μέρος του σχεδιασμού μας είναι να ξεκινήσει η επικοινωνία με τους παίκτες που έχουν προσφέρει φέτος στη καλή πορεία της ομάδας, ώστε να παραμείνουν και την επόμενη χρονιά στο ρόστερ και έτσι ο σύλλογος να έχει έναν κορμό και με τις ανάλογες προσθήκες που θα γίνουν, να κάνουμε ακόμα καλύτερη ομάδα για την επόμενη σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου