Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ψηφίστε τους παίκτες του ΠΑΟΚ για το All Star Game

Στις 8 και 9 Μαρτίου 2014 θα διεξαχθεί στην όμορφη πόλη των Χανίων το All Star Game του φετινού πρωταθλήματος της Basket League και ήδη είναι σε εξέλιξη η ψηφοφορία μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.
Οι φίλαθλοι που θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, μπορούν να επιλέξουν τους παίκτες και τους προπονητές των δύο ομάδων και φυσικά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν την ευκαιρία να στείλουν στη γιορτή του μπάσκετ τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ άλλωστε είχε παραδοσιακά εντυπωσιακή και πολυπληθή συμμετοχή στο All Star Game, με πιο πρόσφατη επιτυχία την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο διαγωνισμό σε σουτ τριών πόντων από τον Γιώργο Δέδα στην περσινή διοργάνωση.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου 2014 και οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν σημαντικά δώρα. Ο πρώτος νικητής, θα κερδίσει VIP φιλοξενία στο εφετινό All Star Game. Το δώρο περιλαμβάνει, τα μεταφορικά εισιτήρια, διαμονή και VIP προσκλήσεις, για τους αγώνες του All Star Game. Οι επόμενοι τρεις τυχεροί, θα κερδίσουν από μία μπάλα, με τις υπογραφές, όλων των αστεριών του All Star Game.

Για να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία μπορείτε να κάνετε «κλικ» στο σχετικό «μπάνερ» που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ή να επισκεφθείτε τις σελίδες του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr), του ΠΣΑΚ (www.psak.gr) , του ΣΕΠΚ (www.sepk.gr) καθώς και στις ιστοσελίδες της Περιφέρειας Κρήτης (/www.crete.gov.gr) και του Δήμου Χανίων (www.chania.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου