Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Οι 28 ασσίστ και το ρεκόρ του ΠΑΟΚ…

Στον αγώνα με το Ρέθυμνο Aegean η στατιστική κατέγραψε 28 ασσίστ από τους παίκτες του ΠΑΟΚ κι αυτός ο αριθμός αποτελεί την καλύτερη φετινή επίδοση στην Basket League.Ο κορυφαίος πασέρ του πρωταθλήματος, ο D.J. Cooper έδωσε 7 ασσίστ, αλλά είναι εντυπωσιακό ότι συνολικά 9 παίκτες του ΠΑΟΚ έδωσαν τελικές πάσες στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έξι από αυτούς είχαν και διψήφιο αριθμό πόντων.


Ο αριθμός των 28 ασσίστ αποτελεί σπάνια επίδοση και είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότερες τελικές πάσες είχε δώσει ο ΠΑΟΚ σε αγώνα πρωταθλήματος πριν από 10 χρόνια! Πιο συγκεκριμένα, στις 13 Μαρτίου 2004 και στον αγώνα ΠΑΟΚ – Ηλυσιακός (99-81) για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν δώσει 32 ασσίστ! Προπονητής εκείνης της ομάδας ήταν ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ πρώτος σε ασσίστ σε εκείνο το ματς ήταν ο Σπύρος Παντελιάδης με 10 και ακολούθησε ο Damir Mulamoerovic με 8.

Δείτε την στατιστική από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο των 28 ασσίστ ΕΔΩ και την στατιστική του αγώνα ΠΑΟΚ – Ηλυσιακό των 32 ασσίστ ΕΔΩ…

Να σημειωθεί επίσης ότι οι 97 πόντοι που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι η καλύτερη επιθετική επίδοση της ομάδας από το 105-69 επί των Τρικάλων στις 20 Μαρτίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου