Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

"O ΠΑΟΚ να λειτουργήσει καλύτερα..."

Από τους διακριθέντες του σημερινού αγώνα  Κώστας Κατσουράνης σε δηλώσεις του τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει στην καλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά επεσήμανε πως είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League. Έστειλε όμως το μήνυμα πως άπαντες στην ομάδα πρέπει να μάθουν από τα λάθη τους. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Μιλώντας για το ματς: "Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα που βιώσαμε σε όλα τα ματς των play offs. Τέλος καλό, όλα καλά. Όταν παίξαμε χωρίς φόβο στο τελευταίο μας παιχνίδι, άλλαξε η εικόνα του αγώνα. Πήραμε πρωτοβουλίες στο 2ο ημίχρονο για αυτό και ήρθε η νίκη. Με το σημερινό αποτέλεσμα ήμαστε ανακουφισμένοι γιατί θα παίξουμε στην καλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης".
Για τα play offs είπε: "Για τα play offs έχω πει πως είναι πολύ κουραστικό".
Για τη συνέχεια: "Θεωρώ ότι δεν είναι ώρα να πανηγυρίζουμε. Τελείωσαν ευτυχώς όλα καλά για εμάς σήμερα. Αλλά δεν το κάναμε όπως θα θέλαμε. Πρέπει να οργανωθούμε και να ήμαστε καλύτεροι τη νέα σεζόν. Όσα περάσαμε φέτος να μην τα επαναλάβουμε. Και ο ΠΑΟΚ να λειτουργήσει καλύτερα σε όλους τους τομείς. Και να μπορέσει να γίνει όπως τον θέλει ο κόσμος του και εμείς οι ίδιοι οι παίκτες. Είναι δύσκολο να μπεις στους ομίλους του Champions League, όσους μεγάλους παίκτες κι αν φέρεις. Με λίγες και καλές προσθήκες, να δώσουμε χώρο στα νέα παιδιά. Και όσο μπορούμε να χτίσουμε μία καλή ομάδα. Το πρωτάθλημα όμως παίζετε στην Ελλάδα, στην ουσία είναι τα έξι παιχνίδια των play offs. Το μεγάλο όνειρο για να μπούμε στους ομίλους του Champions League, είναι κάτι πολύ δύσκολο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου