Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

O ΠΑΟΚ εκτός από Γουμενο-Παγώνηδες είχε και Παντελάκη!

Δέκα σειρές θα αφιερώσω σε αυτή την ανάρτηση και αναφέρομαι σε αυτούς που θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ αρχίζει την δεκαετία του 2000. Λοιπόν επειδή αρκετά διαβάζω αλλά και ακούω από χθες το βράδυ όπου ο Σαββίδης είδε τον κόσμο να ΑΠΑΙΤΕΙ, ένα πράγμα έχω να γράψω: αυτοί που θυμούνται την εποχή του Γούμενου και του Παγώνη ως επιχείρημα για το ότι θα πρέπει να μην στεναχωρεί ο κόσμος τον Σαββίδη, να τους θυμίσω ότι εκτός από Γουμενο-Παγώνηδες ο ΠΑΟΚ είχε και έναν Γιώργο Παντελάκη.
Κι αν αγνοούν την ιστορία του, ας ανατρέξουν στο διαδίκτυο γιατί ήταν ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ που ΑΚΟΜΗ δεν έχει περάσει ξανά όμοιος του από τον ΠΑΟΚ. Το στηρίζω τον Σαββίδη, δε σημαίνει τον χειροκροτώ και του δίνω λευκή επιταγή. Κλείνω για τους μπούφους: ο Σαββίδης μέχρι στιγμής ότι έχει υποσχεθεί το έχει κάνει και ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ. Αλλά αυτόκλητοι χειροκροτητές του δεν είναι αναγκασμένοι να γίνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Και φυσικά δεν είναι εχθροί του ΠΑΟΚ αυτοί που χθες του ζήτησαν να τα αλλάξει όλα.   Καλό λοιπόν είναι ως μέτρο σύγκρισης να μην βάζουμε το χειρότερο αλλά την χρυσή εποχή της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. Ευχαριστώ για την προσοχή σας!

2 σχόλια:

  1. O Σαββιδης δεν ζητησε χειροκροτητες. Αλλα το να του την πεφτουν καποιοι ειναι τραγικο.
    Ας μην ξεχναμε οτι εχει βαλει ηδη 25 εκατ. και εχει αλλα 12 ετοιμα για να πληρωσει τα χρεη του ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήσουν μπροστά; εγώ ήμουν. κανείς δεν του την έπεσε φίλε. ΑΠλά του ζήτησαν να τους διώξει όλους. και για την δευτερη πρόταση σου, νομίζω ότι το μνημονεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή