Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Πέρσι για φιλικό. Φέτος; (video)


Η Αϊντχόφεν είναι μια πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να βρεθεί στην Τούμπα για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι αλλά αυτή τη φορά όχι για φιλικό ματς. Η ολλανδική ομάδα είχε κερδίσει με 2-0 τον ΠΑΟΚ στις 26 Ιούλη. Για τον ΠΑΟΚ ήταν τότε η πρόβα τζενεράλε για τους αγώνες με την Μπνέι Γιεχούντα.
Η ολλανδική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 28’ με τον Τόιβονεν . Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να πιέσει και ξεκίνησε αρκετά καλά είναι η αλήθεια. Στο 55' ο Λίνο έκανε εξαιρετική προσπάθεια, απέφυγε έναν αντίπαλο, αλλά σουτάρει πάνω στον Τίτον, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Αθανασιάδης με ανάποδο ψαλίδι προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά δεν τα κατάφερε. Η Αιντχόφεν στο 63' διπλασίασε τα τέρματά της με εκτέλεση φάουλ από τον Στρούτμαν, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας αλλά ο Κρέστις δεν αντέδρασε με αποτέλεσμα να γίνει το 0-2.
ΠΑΟΚ: Γλύκος (46 Κρέσιτς), Έτο (74 Αποστολόπουλος), Κουμάλο (85 Ιντζίδης), Κατσικάς (67 Μαλεζάς), Λίνο (67 Σταφυλίδης), Γεωργιάδης (80 Κωνσταντινίδης), Λάζαρ (59 Κάτσε), Γκαρσία (67 Παναγιωτούδης), Ρομπέρ (74 Πέλκας), Αθανασιάδης (80 Δεληγιαννίδης), Γιάννου (59 Σαλπιγγίδης).
Αιντχόφεν: Τίτον, Μπουμά (Γιόργκενσεν 46'), Μαρσέλο, Φαν Μπόμελ, Τοϊβόνεν, Στόοτμαν, Λενς, Χάτσινσον, Μέρτενς, Βίλεμς (Βαϊνάλντουμ 46') , Νάρσινγκ (Ρίτσμαϊερ 46').

ΠΑΟΚ - Αϊντχόφεν 0-1 από sxplVII
ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν 0-2 από sxplVII

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου