Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

«Φώναζα αλλά δεν άκουγε κανείς…»



Tο μεγάλο ερώτημα μετά το τέλος του αγώνα ήταν ένα: γιατί ο ΠΑΟΚ δεν αρκέστηκε στην ισοπαλία από τη στιγμή που με τον έναν βαθμό θα παρέμενε μόνος πρώτος στη βαθμολογία και θα πήγαινε την Κυριακή στα Γιάννενα γνωρίζοντας ότι ακόμη και με τον βαθμό θα έπαιρνε την πρώτη θέση. Μετά το 60’ οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιζαν σαν να ήταν το ματς χωρίς αύριο και πως η νίκη ήταν ο μονόδρομος που έπρεπε να διαβούν.
Τελικά ο ΠΑΟΚ το πλήρωσε με το γκολ στις καθυστερήσεις που αποδεικνύεται καταστροφικό. Ο Γιώργος Γεωργιάδης κλήθηκε στην συνέντευξη Τύπου να δώσει μια απάντηση σε αυτή τη λανθασμένη τακτική που ακολούθησε η ομάδα του και η απάντηση του… σοκάρει: «Ήταν το μόνο που φωνάζαμε στους παίκτες από τον πάγκο συνεχώς. Να γυρίσουν πίσω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εμείς ήμασταν συνεχώς μπροστά. Σαφώς και παίζει ρόλο ότι σήμερα αγωνιστήκαμε χωρίς τους δυο αμυντικούς χαφ μας και στην ουσία η τετράδα μπροστά προσπαθούσε για το γκολ. Όσο και να φωνάζαμε από τον πάγκο κανείς δεν μας άκουσε και αυτό μας στοίχισε…»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δε θέλησε να επικαλεστεί την ατυχία αφού παραδέχθηκε πως η ομάδα του έκανε πολλά λάθη: «Είναι το τρίτο ματς που χάνουμε στα τελευταία λεπτά. Για να πετύχεις τον στόχο σου χρειάζεσαι και τύχη αλλά σήμερα κάναμε πολλά λάθη. Απομένει ένα ακόμη ματς αλλά πλέον δεν εξαρτάται από εμάς το αν θα πάρουμε την πρώτη θέση. Θα ξεκουραστούμε για μια μέρα και θα δούμε τι θα γίνει την προσεχή Κυριακή»
Ο ΠΑΟΚ έχασε το χώρο του κέντρου με την αλλαγή του Σταφυλίδη, που όμως όπως εξήγησε ο Γεωργιάδης ήταν αναγκαστική: «Ο Σταφυλίδης ζήτησε αλλαγή για αυτό και αντικαταστάθηκε αφού δεν μπορούσε να προσφέρει άλλο. Όσο αγωνίστηκε θεωρώ πως ήταν ο καλύτερος μας παίκτης μέχρι εκείνο το σημείο. Ο Φωτάκης είχε και αυτός πρόβλημα δυνάμεων γιατί έπαιξε μετά από πολύ καιρό. Αναγκάστηκα να βάλω τον Ρομπέρ και τον Λόρενς εκεί ως αμυντικά χαφ αλλά δεν είναι η θέση που παίζουν»
Η απουσία των Κάτσε και Λάζαρ αποδείχθηκε καθοριστική για τον ΠΑΟΚ όπως επικαλέστηκε ο Γεωργιάδης εξηγώντας ότι δεν είχε παίκτες να παίξουν σε αυτή τη θέση έστω και ως αλλαγή: ¨»Δεν είχα παίκτες στον πάγκο και γενικότερα διαθέσιμους για να παίξουν σε αυτή τη θέση. Ο Κατσικάς ήταν κεντρικός αμυντικός ενώ ο Κίτσιου είναι μεσοεπιθετικός. Έβαλα τον Λόρενς αλλά είχε το μυαλό του στο πως θα μπει το γκολ…» για να ολοκληρώσει λέγοντας: «Τρία ματς τα χάσαμε στα τελευταία λεπτά, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει εμείς στην τελευταία φάση με Αθανασιάδη και Γεωργιάδη αλλά στην αντεπίθεση δεχθήκαμε το γκολ, Υπάρχει και η έλλειψη δυνάμεων στην ομάδα αλλά πρέπει να πάμε στον τελευταίο αγώνα για να διεκδικήσουμε το καλύτερο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου