Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σενάρια για Ρομπέρ και Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας και πιο συγκεκριμένα του Goal  ο Μπερτράν Ρομπέρ πλησιάζει στον Παναθηναϊκό, Ο Γάλλος εξτρέμ, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι, αποτελεί προσωπική εισήγηση του Νταμπίζα, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον αδερφό του, Λοράν.

Ο 37χρονος Λοράν υπήρξε συμπαίκτης με τον Νταμπίζα στη Νιούκαστλ, με τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» είχε άριστες σχέσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι μοιράζονταν το ίδιο δωμάτιο, ενώ όταν ο Νταμπίζας επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Λάρισας, ο Λοράν πέρασε ένα φεγγάρι από τους «βυσσινί», αλλά δεν έπιασε...
Ο Νταμπίζας λοιπόν, έχει παρακολουθήσει στενά την εξέλιξη του Μπετράν Ρομπέρ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα το 2009 για λογαριασμό του Πανθρακικού, έχοντας θητεύσει στο παρελθόν στις Μονπελιέ, Γκινκάμπ, Λοριάν κι Αζαξιό.
Το συμβόλαιο του Ρομπέρ στον «δικέφαλο» κυμαινόταν γύρω στις 80.000 ετησίως και στο «τριφύλλι» πιστεύουν ότι με ένα ποσό της τάξης των 100-120 χιλιάδων ευρώ θα τον κάνουν δικό τους. Στη φετινή σεζόν ο Ρομπέρ είχε 19 συμμετοχές με τον «Δικέφαλο», σημειώνοντας 2 γκολ, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου