Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Στέφενς και μετά... Ισπανός

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΠΑΟΚ έχει δώσει διορία μέχρι την Πέμπτη στον Στέφενς για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ!  Ο Ολλανδός τεχμικός που μέχρι τον περασμένο Δεκέμβρη ήταν στην Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου, έχει συζητήσει ήδη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και έχει δεσμευτεί απέναντι τους για απάντηση μέχρι την Πέμπτη!
Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αϊντχόφεν, ενώ στη συνέχεια ανάλαβε τη Ρόντα. Επίσης, έχει εργαστεί στην Κολωνία και στη Σάλτσμπουργκ. Σαφώς και πρόκειται για ένα "βαρύ" όνομα και αν η ΠΑΕ καταφέρει να συμφωνήσει μαζί του θα ειναι τεράστια επιτυχία. Αν ο Στέφενς αρνηθεί ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει τη λύση από την Ισπανία που δεν είναι άλλη από τον Μαρτίνεθ (σ.σ. διορθωμένο)

1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδιά αφού διαβάζετε που διαβάζετε Wikipedia, κάντε το σωστά τουλάχιστον. Επειδή δε λέει "honours" δηλαδή, δεν το διαβάζετε ολόκληρο; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ UEFA ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΚΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή