Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Μίλησε με τον Παπαδόπουλο ο Στέφενς!

Στο σημερινό φύλλο του "M" φιλοξενούνται δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου που συνεργάστηκε με τον Στέφενς στην Σάλκε και ουσιαστικά ήταν αυτός που τον ανέδειξε. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και φίλος του ΠΑΟΚ μίλησε με τον Στέφενς για τον Δικέφαλο και του είπε αρκετά πράγματα.
Αυτό και μόνο δείχνει πολλά για το ότι ο Ολλανδός όχι μόνο δέχθηκε πρόταση αλλά το σκέφτεται να εργαστεί στον ΠΑΟΚ. Τι είπε όμως ο Κυριάκος για τον Ολλανδό τεχνικό;"Δεν είναι απλά ένας καλός προπονητής αλλά και μια τεράστια προσωπικότητα. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα του είναι πως κρατά τα αποδυτήρια ενωμένα και το κλίμα είναι πολύ καλό"
Για τα στοιχεία που διακρίνουν τον Στέφενς: "Είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και έχει το πνεύμα του νικητή. Αυτό άλλωστε φαίνεται από την καριέρα που έχει κάνει σε μεγάλους συλλόγους"
Για το αν μπορεί να προσαρμοστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα: "Από την Μπουντεσίγκα να βρεθείς στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και το πλέν εύκολο. Όμως του αρέσει να δουλεύει με νέα παιιά και έχει υψηλά στάνταρ. Πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να προσαρμοστεί και να πετύχει" και συνέχισε: "Ο άνθρωπος είναι εργασιομανής ως τελειομανής θα έλεγα. Απλά δεν του αρέσει να χάνει. Είναι δυναμικός και λάτρης της πειθαρχίας"
Για το αν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ: "Φυσικά. Κάνει εξαιρετική δουλειά και είναι οργανωτικός βάζοντας ψηλά τον πήχη. Το κυριότερο είναι πως έχει καλή σχέση με τον κόσμο και σίγουρα θα τον αγαπήσει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου