Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

«Είναι στο χέρι μας…»



Ο Γιώργος Παράσχος χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ατρόμητου την οποία όπως επισήμανε πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα του γνωρίζοντας ότι με νίκη την τελευταία αγωνιστική εξασφαλίζει την έξοδο στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Ο προπονητής του Ατρόμητου είπε στην αρχική του τοποθέτηση: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Εμείς παίξαμε στα ίσα τον ΠΑΟΚ και πήραμε μια νίκη με τεράστια βαθμολογική σημασία και είναι στο χέρι μας να τη διαχειριστούμε» για να συνεχίσει: «νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια αν δούμε τις φάσεις αλλά και τα δυο δοκάρια που είχαμε. Μετά το 60’ ο αγώνας απέκτησε έναν τρελό ρυθμό με τις δυο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες αλλά και εμείς να είμαστε επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις με αποτέλεσμα να κερδίσουμε με το γκολ του Ναπολεόνι»
Ο Παράσχος αναφερόμενος στο τελευταίο ημίωρο όπου το ματς άνοιξε είπε: «Εμείς  έχουμε δυνάμεις και η ομάδα είναι φρέσκια παρά τα συνεχόμενα ματς. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες με Βούκιτς και Αθανασιάδη να πετύχει το δεύτερο γκολ, δεν το έκανε και εμείς καταφέραμε να το πετύχουμε».
Για το αν ήταν κλειδί το ότι η ομάδα του πήρε το κέντρο στο δεύτερο μέρος είπε: «Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί στην μεσαία γραμμή ενώ ο ΠΑΟΚ είχε φρέσκους παίκτες εκεί. Στο δεύτερο και με τις αλλαγές που έγιναν, βελτιωθήκαμε στο σημείο εκείνο και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την νίκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου