Τρίτη 28 Μαΐου 2013

«Πολύ πιο δυνατοί για να κερδίσουμε τον Ατρόμητο»


Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός σε σχέση με τα προηγούμενα ματς για να πάρει τη νίκη. Αρχικά σχολίασε την εικόνα της ομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα: «Κρατάμε τη θέληση, την αποφασιστικότητα, την ψυχή που έδειξαν τα παιδιά για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί όπως ξέρετε το να παίζεις αυτήν την περίοδο ανά τρεις ημέρες κρίσιμα παιχνίδια είναι δύσκολο αλλά οι δικοί μας προσπάθησαν πάρα πολύ και τα κατάφεραν».
Για το ότι η νίκη δεν συνδυάστηκε με την καλή εμφάνιση: «Εμείς είχαμε σκοπό. Ο πρώτος μας στόχος την Τετάρτη ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Οπως ήταν και στην Τρίπολη. Εκεί καταφέραμε να παίξουμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, την Τετάρτη όχι και τόσο καλό, αλλά αυτή τη στιγμή ο στόχος είναι μεγάλος, είναι μπροστά μας κι εμείς θα πρέπει να κερδίζουμε».
Για το τι θα πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ αύριο: «Εχουμε να δούμε λάθη αυτοσυγκέντρωσης, αρκετά αβίαστα λάθη με την μπάλα, θα πρέπει να το συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές, να δούμε αν ήταν λόγω κούρασης ή λόγω άγχους, θα πρέπει να ελευθερωθούμε κι άλλο. Εντάξει κι ο Αστέρας βέβαια είναι μια καλή ομάδα, σκληρή ομάδα, πιέζει πάρα πολύ καλά και δε σ« αφήνει να παίξεις στρωτό και καλό ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε την Τετάρτη να είμαστε ακόμη καλύτεροι».
Για το γιατί έφτασε η ομάδα να παίξει με την πλάτη στον τοίχο για να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να έρθουν τα αποτελέσματα: «Δεν είναι η στιγμή να συζητήσουμε τι πήγε στραβά. Ο στόχος είναι ακόμη ανοικτός για όλες τις ομάδες είναι μπροστά μας. Πάντως αν είναι έτσι όπως το λέτε, είναι ακόμη πιο δύσκολο να αντιδράς κι εφόσον το κάνουν μπορούν να το κάνουν και σε πιο εύκολες περιπτώσεις όπως το λέτε. Εμείς τώρα έχουμε το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στον Ατρόμητο στο οποίο θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί».
Για το που θα κριθεί το ματς αύριο: «Και πάλι στη θέληση, στη συγκέντρωση, ποιος θα είναι πιο καλός , πιο δυνατός, πιο τυχερός αυτός θα κερδίσει το παιχνίδι, όπως ήταν κι όλα τα προηγούμενα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου