Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Έβγαλαν τον εγωισμό τους…»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης παρέμεινε προσγειωμένος και δε θέλησε να σταθεί πολύ στην χθεσινή καλή εμφάνιση της ομάδας αφού όπως είπε υπάρχει και συνέχεια. Επισήμανε όμως ότι οι παίκτες του έβγαλαν επιτέλους εγωισμό μέσα στο γήπεδο. Στην αρχική τοποθέτηση του είπε: «Ήταν δίκαιη η νίκη και κυριαρχήσαμε σε όλο τον αγώνα. Σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη αν και ο έλεγχος στο τελευταίο πεντάλεπτο χάθηκε και εκεί ήταν το μοναδικό σημείο στο οποίο δυσκολευτήκαμε. Το μυαλό μου είναι ήδη στο επόμενο ματς με τον Αστέρα στην έδρα μας».

Για την αλλαγή εικόνας προς το καλύτερο είπε:   «Οι παίκτες συνειδητοποίησαν ότι είναι άξιοι που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ και δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε παίκτες που είναι διεθνείς σε αρκετές Εθνικές Ομάδες. Έβγαλαν εγωισμό και ήρθε αυτή η εμφάνιση.»
Για το αν αισθάνεται αδικημένος από την κριτική που δέχθηκε: «Δεν θεωρώ πως είμαι άπειρος. Μετά από άσχημα αποτελέσματα πάντα ο προπονητής δέχεται κριτική. Δεν σημαίνει ότι επειδή κερδίσαμε έγινα καλύτερος προπονητής ή όταν χάσαμε ήμουν ο χειρότερος. Στα δυο ματς που χάσαμε δεν ήμασταν κακοί απλά δεχθήκαμε γκολ από στημένες φάσεις. Δεν είναι άσχημα τα πράγματα στην ομάδα όπως παρουσιάζονται.»¨
Για την έμπνευση να αφήσει τον Αθανασιάδη εκτός ενδεκάδας:  «Εγώ έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μου και πριν αρχίσει η διαδικασία των πλέι οφ είχα πει ότι θα υπάρχουν αλλαγές. Έτσι συνέβη και με τον Αθανασιάδη. Για το ότι ήρθε και πανηγύρισε μαζί μου δεν είναι κάτι που πρέπει να το σχολιάσω»
Για τη φάση της αποβολής του Σίλντεφελντ: «Κανένας στο γήπεδο δεν κατάλαβε τι έγινε. Εγώ δεν είδα καν ότι έδωσε πέναλτυ. Θα το δω στην τηλεόραση για να δω τι ακριβώς συνέβη.»
Για το αν είχε διακρίνει την πίστη για το αποτέλεσμα στους παίκτες του:  «Από χθες που ταξιδέψαμε διέκρινα στα παιδιά τη θέληση και την πίστη για τη νίκη. Τους είδα από την αρχή πολύ συγκεντρωμένους και βγάλαμε αυτή την καλή εικόνα στο γήπεδο».  
Για την εικόνα του Αστέρα: «Ο Αστέρας δεν είναι κακή ομάδα. Στον τελικό κέρδισε την συμπάθεια όλων των Ελλήνων. Εμείς δεν είμαστε κατώτεροι του Αστέρα. Απλά αδικήσαμε τους εαυτούς μας και την Κυριακή έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια ακόμη νίκη»
Για το αν αυτή η νίκη μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια: «Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Σκέφτομαι πλέον το επόμενο παιχνίδι. Όπως δεν απογοητεύτηκα από τις δυο ήττες έτσι και δεν ενθουσιάζομαι από την νίκη.»  
Για το αν νιώθει την ανάγκη να πει κάτι στον κόσμο ενόψει των δυο συνεχόμενων εντός έδρας αγώνων: «Ο κόσμος είναι πικραμένος από την κακή χρονιά. Δεν είναι ώρα να κοιτάξουμε πίσω. Αυτοί θα κρίνουν αν πρέπει να έρθουν στο γήπεδο. Όσοι αποφασίσουν να έρθουν θα πρέπει να υποστηρίξουν την ομάδα μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου