Τρίτη 21 Μαΐου 2013

"Aσύνδετοι και αγχωμένοι"



Στα πολλά λάθη και το άγχος που είχαν οι παίκτες καθώς από το ξεκίνημα της αναμέτρησης αναγκάστηκαν να κυνηγούν στο σκορ το Ρέθυμνο, στάθηκε ιδιαίτερα ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά από το τέλος της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο.


Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε αρχικά πως: «Το Ρέθυμνο έπαιξε δυνατά, έκανε αυτό που έπρεπε και το πήρε. Εμείς παρουσιαστήκαμε ασύνδετοι, αγχωμένοι, με πολλά λάθη κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο και όταν έχει φύγει το Ρέθυμνο 12 πόντους, ήρθε το στρες του να κυνηγάς τον αντίπαλο. Θα δούμε τι μπορούμε να διορθώσουμε σε μισή μέρα και να πάμε να παίξουμε την Πέμπτη».
Για την κακή εικόνα του Χαραλαμπίδη και του Τσαϊρέλη: ανέφερε «Ο Τσαϊρέλης περνάει ένα διάστημα που δεν έχει επανέλθει όπως ήθελε μετά τον τραυματισμό. Ο Χαραλαμπίδης πιέζεται πολύ, σε αυτόν δίνουν το βάρος οι αντίπαλες άμυνες».
Αναφορικά με το τι είπε στους διαιτητές στο τέλος της αναμέτρησης είπε: «Από τη στιγμή που δέχτηκε ο δικός μας παίκτης τεχνική ποινή, θα έπρεπε να δεχτεί και ο παίκτης από το Ρέθυμνο. Υπάρχουν φάσεις που διαμαρτυρηθήκαμε αλλά το Ρέθυμνο, ήρθε εδώ και μας νίκησε».
Για το κλείσιμο του Παπαδόπουλου τόνισε: «Δεν τον άφησε ο αντίπαλος. Άφησαν το σουτ, άφησαν τα 4άρια μας τελείως ελεύθερα και έδιναν βοήθεια στο λόου πόστ. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μόλις τρία σουτ, στο δεύτερο σουτάραμε για να μπορέσουμε να το γυρίσουμε».
Ενώ καταλήγοντας αναφέρθηκε στο αν φταίει η έλλειψη στόχου: «Όλα παίζουν ρόλο. Ορισμένα πράγματα είναι περίεργα. Εμείς από τις 31 Μαρτίου και μετά παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και πλέον πρέπει να παίξουμε τρία παιχνίδια σε πέντε μέρες. Κάποια πράγματα είναι στραβά, αλλά σίγουρα δε φταίει αυτό. Όταν παίζεις θέλει σαν κερδίζεις και να πας όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Για αυτό γίνονται οι αγώνες, φυσικά και παίζει ρόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου