Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

"Δεν είναι Μουρίνιο αλλά έρχεται για τίτλους"

Το εγκώμιο του Ντομίνγκος Πασιένσια έπλεξε σε δηλώσεις του στο SentraGoal ο πρώην άσος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Εντίνιο, ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Πορτογάλο τεχνικό. Ο Εντίνιο, ο οποίος στις 21 Μαΐου συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην πρώην ομάδα του Ντομίνγκος, Μπράγκα, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Πασιένσια.
Υποστήριξε πως ο «δικέφαλος» δείχνει με την κίνηση αυτή πως θέλει να αμφισβητήσει τα πρωτεία του Ολυμπιακού, ενώ σε ερώτηση περί των συγκρίσεων που είχαν γίνει κάποτε με τον Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε να απαντήσει διπλωματικά.
 
«Ο Ντομίνγκος είναι προπονητής υψηλού επιπέδου, είναι μέσα στην κορυφαία πεντάδα Πορτογάλων τεχνικών», ήταν η αρχική αντίδραση, σχόλιο αν θέλετε, του 31χρονου άσου για τον Πασιένσια. «Αν και εφόσον ο ΠΑΟΚ τον αποκτήσει, δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του για τη νέα χρονιά, θα είναι εμφανές πως έχει βλέψεις πρωταθλητισμού σε μία Λίγκα, όπου τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί ο Ολυμπιακός», υπογράμμισε ο Εντίνιο, ο οποίος τη φετινή σεζόν πέτυχε 13 γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ακαδέμικα.
«Αν η διοίκηση τον στηρίξει με επιλογές καλών παικτών, τότε πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει την προσεχή περίοδο στα μάτια τον Ολυμπιακό», ήταν ακόμα μία επισήμανση του Εντίνιο.
Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, η κουβέντα με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή δεν θα μπορούσε να μην πάει και στη σύγκριση του Ντομίνγκος με τον Μουρίνιο. Διότι είχε γίνει και αυτή τον Μαΐο του 2011.
«Δεν ξέρω, αν είχε χαρακτηριστεί ως ο νέος Μουρίνιο ή κάτι άλλο, εκείνο που ξέρω είναι ότι πρόκειται για έναν προπονητή που δουλεύει πολύ», σημείωσε ο Πασιένσια, ο οποίος, καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο Ντομίνγκος έρχεται στην Ελλάδα για έργο που θα μεταφραστεί σε τίτλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου