Κυριακή 26 Μαΐου 2013

"Σεντόνι για τους οπαδούς μας"

Στην πρώτη θέση των play off στοχεύει ο Κοστίν Λάζαρ, ο οποίος τόνισε πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αξίζουν τη συμμετοχή στο Champions League. Ο Ρουμάνος παίκτης του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε στο Novasports.gr πως υπάρχει κούραση στους παίκτες της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρας Τρίπολης, στην Τούμπα. 

Για τα στοιχεία που πρέπει να δείξει σήμερα ο ΠΑΟΚ: «Επιθετικότητα και μαχητικό πνεύμα θα ήταν τα βασικά του χαρακτηριστικά, όπως ήμασταν την Τετάρτη, γιατί αυτά χρειάζεσαι όταν αγωνίζεσαι στον ΠΑΟΚ. Γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, διεθνείς. Περισσότερο και μεγαλύτερο μαχητικό πνεύμα».
 Για το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στα πλέι οφ: «Νομίζω όλες οι ομάδες πλέον που βρίσκονται στα πλέι οφ είναι κουρασμένες. Νομίζω, για μένα αυτή η διαδικασία δεν είναι δίκαιη επειδή όλη τη σεζόν τρέχεις για τη δεύτερη θέση και μέσα σε τέσσερα - πέντε παιχνίδια μπορεί να χάσεις τα πάντα. Δεν είναι σωστό αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Νομίζω πως του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι. Το πιο σημαντικό όμως είναι το τώρα. Μπορεί να είμαστε κουρασμένοι αλλά προσπαθούμε να φτάσουμε μέχρι το Τσάμπιονς Λιγκ επειδή το αξίζουν οι οπαδοί μας. Κι αν έχουμε το ίδιο μαχητικό πνεύμα και λειτουργήσουμε ως ομάδα, όπως κάναμε την Τετάρτη τότε θα κερδίσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου