Κυριακή 26 Μαΐου 2013

«Η μεγάλη ομάδα κερδίζει έστω και με 1-0»

Πολλά και ενδιαφέροντα από τον Γιώργο Γεωργιάδη στην συνέντευξη Τύπου. Παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν έκανε το καλύτερο ματς αλλά ως μεγάλη ομάδα κέρδισε. Έκανε παράπονα για την διαιτησία του Κάκου, σχολίασε την απόφαση της Σούπερ Λίγκα να ορίσει όλα τα εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ νωρίς το απόγευμα ενώ προανήγγειλε χρηματικό πρόστιμο στον Βούκιτς αλλά ξεκαθάρισε πως το θέμα θεωρείται λήξαν:

Για το ματς: «Το ματς κρίθηκε στην θέληση και στην αποφασιστικότητα. Δύσκολο να παίξεις κάθε τρεις μέρες τόσο δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο με εκείνο της περασμένης Τετάρτης στην Τρίπολη. Ο Αστέρας είναι μια σκληρή ομάδα και δεν σε αφήνει να απαπτυχθείς σωστά με αποτέλεσμα να έρθει μια αγχωτική νίκη αλλά η ουσία είναι ότι τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά όταν δεν το μπορεί, επειδή ακριβώς είμαστε μεγάλη ομάδα πρέπει να κερδίζει έστω και με 1-0. Αυτό ήταν το ζητούμενο. Ο κόσμος βοήθησε και τον ευχαριστούμε αλλά τώρα συνεχίζουμε και θέλουμε να κερδίσουμε και τον Ατρόμητο»
Για τη διαιτησία: «Αυτό που θα πω είναι πως ο βοηθός που ήταν μπροστά μου, δεν έδωσε ένα σφύριγμα υπέρ μας. Θα πω επίσης πως ο Κάκος στο τέλος έδινε εύκολα φάουλ έξω από την περιοχή μας. Πολλά από τα σφυρίγματά του δεν τα κατάλαβα. Είναι καλός διαιτητής. Εγώ δεν έχω μιλήσει για τη διαιτησία μέχρι τώρα. Θα μπορούσα να πω ότι το γκολ που φάγαμε από το στημένο στο Περιστέρι δεν ήταν φάουλ όπως πέναλτυ δεν υπήρχε και στην αποβολή του Σίλντεφελντ.  Αυτό που με ενοχλεί είναι πως σε επικοινωνία που είχαμε με την Σούπερ Λίγκα είχαμε ζητήσει να αλλάξει η ώρα στα εντός έδρας παιχνίδια μας και τουλάχιστον δυο απ’ αυτά να γίνουν 20:30. Μας είπαν πως θα το δουν αλλά δεν έγινε τίποτε. Και την Τετάρτη θα παίξουμε πάλι ουσιαστικά… μεσημέρι»
Για τη συμπεριφορά του Βούκιτς: «Ο Βούκιτς είχε πρόβλημα από το 25΄ της αναμέτρησης λόγω χτυπήματος. Από εκείνο το χρονικό σημείο δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Έκανε  προσπάθεια να παίξει αλλά υπήρχε πρόβλημα από το 25’ . Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και τέτοιους παίκτες θέλουμε στον ΠΑΟΚ.  Αλλά θα τιμωρηθεί επειδή έφυγε μετά την αλλαγή κατευθείαν στα αποδυτήρια και δεν ήρθε από τον πάγκο. Το συζητήσαμε μετά το τέλος του αγώνα δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά θα τιμωρηθεί όπως ο Σίλντεφελντ και ο Ιτάνζ. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Βούκιτς και αν είναι καλά την Τετάρτη θα παίξει…»
Για τον Ολίσε: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις της επίθεσης. Μου έχει πει μάλιστα ότι παίζει και στην κορυφή της επίθεσης στην Εθνική Ομάδα της χώρας του. Στα δυο τελευταία ματς έδειξε καλά στοιχεία και μακάρι να είναι καλός και την Τετάρτη.»
Για τη συνέχεια: «Ακόμη δεν έχει τελειώσει απολύτως τίποτε. Αυτές οι δυο νίκες είναι πολύ σημαντικές για εμάς αφού μετά την ήττα από τον Ατρόμητο κάναμε πολλά λάθη ως οργανισμός και ήρθε η ήττα από τον ΠΑΣ. Έχουμε άλλα δυο ματς και θα πρέπει να τα κερδίσουμε»
Για το αν υστέρησε το κέντρο: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν καλοί στο κέντρο. Η ομάδα κάλυψε τα νώτα της, ο Αστέρας δεν είχε μεγάλες ευκαιρίες και μόνο ένα γέμισμα τυφλό στον Περόνε με τον Κουμαλό να τον προλαβαίνει. Μην ξεχνάτε ότι στον ημιτελικό του κυπέλλου είχε κάνει περισσότερες ευκαιρίες.»  
Για το ρόστερ: «Εγώ είπα στους παίκτες μου ότι τους πιστεύω και ξέρω ότι έχει 22 παίκτες που είναι ικανοί να βγάλουν τον ΠΑΟΚ πρώτο. Αυτοί οι 22 παίκτες δεν λέω ότι μπορούν να πάρουν το CL αλλά να βγάλουν τον ΠΑΟΚ πρώτο μπορούν και τους το έχω πει από την αρχή των πλέι οφ.»
Για το αν ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι καλύτερος από τον Αστέρα: «Εγώ το έχω πει ότι και καλύτερη ομάδα έχουμε και καλύτερους παίκτες από τον Αστέρα. Έχουμε καλύτερο ρόστερ και το αποδείξαμε σε αυτούς τους δυο αγώνες που κερδίσαμε δίκαια τον αντίπαλο μας»
Για την εμφάνιση Κουμάλο και Ρομπέρ: «Και ο Κουμαλό αλλά και ο Ρομπέρ είναι καλοί παίκτες. Για μένα ο Ρομπέρ είναι πολύ καλός παίκτης και τον αδικούμε. Είναι ένας παίκτης που πάντα όταν θα χρειαστεί θα μας βοηθήσει είτε έχει υψηλή είτε χαμηλή απόδοση».
Για το αν αρκεί μια νίκη:  «Όσες νίκες χρειαστεί θα τις κάνουμε για να βγάλουμε τον ΠΑΟΚ πρώτο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου